Aker, iyilik için gece gündüz yollarda

İYİ Parti Kütahya Milletvekili aday adayı ve iş insanı Ali Aker, partisinin kendisine hazırladığı program dahilinde merkezde ve ilçelerde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor

Aker, iyilik için gece gündüz yollarda
Aker, iyilik için gece gündüz yollarda
Haber albümü için resme tıklayın

İnsanlara iyilikten zarar gelmeyeceğini söyleyen Aker, her kesimden insanı dinleyerek sorunları hakkında tek tek notlar alıyor.

tttttt

Uzun yıllar Almanya’da yaşayan Kütahyalı iş insanı Ali Aker, bilindiği gibi kısa süre önce İYİ Parti Kütahya Milletvekili aday adayı olduğunu tüm kamuoyuna açıklamıştı. İYİ Parti Kütahya İl Başkanlığı’nın hazırladığı program dahilinde çalışmalarına gece-gündüz devam eden Ali Aker, köyde yaşayan, tarımla uğraşan insanları gündemine aldı. Aker, yaptığı ziyaretlerde köylerde yaşayan insanların halinin içler acısı olduğunu söyledi.

aker

Aker konuya ilişkin açıklamasında:”Yaptığım köy ve pazaryeri ziyaretlerin de görüyorum ki köylü ekmiyor, ekemiyor. Çünkü zarar ediyor. Eksem ne olacak diyor, zarar edeceğim diyor. Sorunlarının biri çözüme kavuşsa, başka bir sorunla baş başa kalıyorlar. Biz İYİ Parti olarak insanlara iyilik yapmak ve onları iyi bir yönetimle iyi hale getirmek istiyoruz. Bizim iktidarımızda köylerde yaşayan insanlarımız mutlu olacak. Dışarıdan buğday, dışarıdan arpa, dışarıdan fasulye, dışarıdan canlı hayvan, dışarıdan et, dışarıdan mercimek artık gelmeyecek. Bunların tamamını bitireceğiz. Herkes üretecek ve herkes kazanacak.”dedi.

30 Mar 2023 - 22:54 Kütahya/ Kütahya- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.