Sistemli bir şekilde yapılan 14 Mayıs Seçim çalışmalarında özellikle illerdeki aday tanıtım ve seçim çalışmalarında birbirlerine destek olan, mitingler için meydanlarda buluşan AK Parti ve MHP’li yönetici ve üyeler, kentlerde ve şehirlerde olduğu kadar kırsal alanlarda da gitmedik yer, çalmadık kapı, görüşmedik vatandaş bırakmıyorlar.
Tüm bu siyasi birlikteliğin Simav’da ise adeta zirve yaptığı görülüyor. İktidar partisi AK Parti Simav İlçe Başkanlığının şehrin Kışla Caddesindeki Kayacan Bloklarında bulunan ilçe merkezi yanındaki bloğa aylar önce taşınan MHP Simav İlçe Başkanlığı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili seçimleri için parti binalarını süslediler. Parti bayraklarının adeta birbirine karıştığı bu görüntüler partilerin dayanışması kadar parti binalarının ve bayrakların buluşması olarak da değerlendirildi.
Okur Yorumları
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.