Ada Mahallesinde Aşure Etkinliği

Ada Mahallesinde Aşure Etkinliği

Ada Mahallesinde Aşure Etkinliği
Haber albümü için resme tıklayın

Ada Mahallesi Muhtarlığınca düzenlenen etkinlikte mahalledeki evlere tek tek aşure dağıtıldı.

milletSosyal bir muhtarlık anlayışı içinde olduklarını belirten Muhtar Halil Oral,bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek davetlilere teşekkür ederek;“ Bizim etkinliklerimiz hiç bitmiyor. Sürekli aktif haldeyiz. Birliği beraberliği dayanışmayı yardımlaşmayı daha canlı daha diri tutmak adına etkinlikler yapıyoruz. İlk başladığımız da zaten Dini sosyal komşuluk kültürü ile başlamıştık .Ortalama her ay etkinlik düşecek şekilde etkinliklerimiz devam ediyor.

Bugün aşuremizi yaptık mahallemizde kapı kapı dağıtıyoruz.Bu sayede her eve aşurenin girmesini sağlıyoruz.Birliği beraberliği temin için Ada Mahallesi Muhtarlığı olarak üzerimize düşeni yapıyoruz.

Allah kabul etsin.Güzel oluyor milleti bir araya getiriyoruz dayanışma meydana geliyor.Bizde birlik beraberliği sağlamanın heyecanını yaşıyoruz dedi.Etkinliğe Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler,Başkan Yardımcısı Naci Eraslan ve davetliler katıldı.

11 Ağu 2022 - 10:02 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.