10. YIL ETKİNLİKLERİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Gedizde 4-6 Yaş Grubu Kuran Kursları 10. Yıl Etkinlikleri Programı Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün başlatmış olduğu "4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursları 10 Yıl Etkinlikleri" kapsamında Gediz’de faaliyet gösteren bütün 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursları tarafından Gediz Belediye Kültür Merkezinde program düzenlendi.

Düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Hakan Alkan, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Demirtaş, İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, ilçe protokolü ve öğrenci velileri katıldı.

Sunuculuğunu Tomurcuk Gençlik Grubu öğrencilerinin yapmış olduğu program aziz şehitlerimizin ruhlarına ithafen saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Programın açış konuşmasında İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, "İnsanın kişiliğinin oluşmasında en büyük etkenlerden biri eğitimdir. Eğitim yaşı uzmanların ifadesi ile dörtlü yaşlardan itibaren başlıyor. 4-6 Yaş Grubu Kur'an kurslarımızda başta Kur'an-ı Kerim ve Hz. Muhammed (sas)'in güzel ahlakı eğitimi olmak üzere, insanı seven, topluma faydalı, aile değerlerine bağlı nesiller yetiştirme ideali vardır. Bu güzide mekanların hayat bulması için her daim desteklerini esirgemeyen başta İlçe Kaymakamı Hakan Alkan'a, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve ekibine ve hayırseverlere teşekkür ederiz. Minik öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen başta aileleri olmak üzere mesai mefhumu gözetmeksizin emek sarf eden hocalarımıza teşekkür ederim" dedi.

Programın devamında minik öğrenciler çeşitli gösteriler yaptılar. Sene boyunca öğrendikleri sure ve duaları okudular. Programda öğrencilerin gösterileri beğenilerek izlendi.

Programın bitiminde 4-6 yaş grubu öğrenciler, Müftülüğün sürprizi olan şişme oyun parkı, palyaço gösterileri ile doyasıya eğlendi.

30 May 2023 - 18:20 Kütahya/ Gediz- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.