Tavşanlı’da 5 Okul 5 Güzel Proje Gerçekleştirecek

Tavşanlı’da  5 Okul 5 Güzel Proje Gerçekleştirecek

Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardan ; Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında hibelendirilen projeler düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim KARABOĞA, Şube Müdürü Tahsin KOÇYİĞİT, okul müdürleri , proje koordinatör öğretmenleri ve Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü GPDP Projeleri Koordinatörü Mustafa SERT katıldılar.

Projeleri ile Hibe almaya hak kazanan;

Fatih İmam Hatip Ortaokulu, Gelin Birlikte Oynayalım projesi proje koordinatör öğretmeni Meryem GÜMÜŞ tarafından,

Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özgür Birey-Temiz Dünya projesi proje koordinatör öğretmeni Elçin Öz YALÇIN tarafından,

Tavşanlı Hayme Ana Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Rotam Medeniyetim projesi proje koordinatör öğretmeni Ali SARI tarafından,

Ressam Abdullah Taktak Ortaokulu, Rato'nun sanat rotası köy okulları projesi proje koordinatör öğretmeni Zehra DEMİR tarafından,

Tunçbilek Atatürk Ortaokulu, Çocuklar için yap-Çocuklar ile yap projesi proje koordinatör öğretmeni Hüseyin ÖZCAN tarafından tanıtıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim KARABOĞA; "Gönüllülük", "Kültür ve Sanat", "Fiziksel Aktivite, Egzersiz ve Spor", "Yenilikçi Fikirler", "Çevre Bilinci" ve "Hayvanların Korunması" temaları ile İlçe eğitimine katkı sağlayacak olan proje sahibi okul müdürleri ve koordinatör öğretmenleri katkılarından dolayı tebrik ederek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak projelerin tüm aşamalarında okullarımıza ve öğretmenlere destek vereceğini söyledi.

12 Ara 2019 - 11:36 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.