Tavşanlı MYO Öğrencilerinden Sağlık Kurumlarına Teknik Gezi

Tavşanlı MYO Öğrencilerinden Sağlık Kurumlarına Teknik Gezi

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Biyomedikal Cihaz Teknolojisi ve Kontrol Otomasyon Programı öğrencileri Doç. Dr. Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesini, Tavşanlı İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ve Tavşanlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ettiler.

Doç. Dr. Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesinde, Elektrik Elektronik Mühendisi Hüsnü Uluçay tarafından Biyomedikal cihazların çalışma prensipleri hakkında bilgi verildi. Ayrıca, karşılaşılan teknik sorunların çözümü hakkında bilgiler aktarıldı.

Tavşanlı İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Müdür İsmail Kartal tarafından öğrencilere meslek hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Burada öğrencilere uygulama laboratuvarı gezdirilerek pratik bilgiler verildi.

Tavşanlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hasan Yiğit, hastane polikliniklerdeki cihazların tanıtımı ve kullanımına yönelik pratik bilgiler paylaştı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu öğrencileri, kurumlarda kendilerini ağırlayan personele, Doç. Dr. Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesi Başhekimi İlker Özhan'a, Tavşanlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi başhekimi Hasan Yiğit'e ve Tavşanlı İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Müdür İsmail Kartal'a, ayrıca gezinin düzenlenmesinde, ulaşımda kendilerine destek sağlayan Tavşanlı Belediyesine teşekkür ettiler.

18 Ara 2018 - 12:32 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.