Özgelişim Kreş'inde Kayıtlar Başladı

Kütahya’nın 0-6 yaş grubunda öğrenci alan ve 12 açık olan Özgelişim Kreşi yaz kayıtlarına başladı.

Kütahya’nın 0-6 yaş grubunda öğrenci alan ve 12 açık olan Özgelişim Kreşi yaz kayıtlarına başladı.

Kütahya’da çalışan anne ve babaların en büyük sorunlarının başında gelen yaz tatilinde çocuğumu nereye bırakacağım sorusuna yanıt Özgelişim Kreşinden geliyor. Kütahya’da 0-6 yaş grubunda öğrenci alan ve verdiği hizmet kalitesi ile bölgede ön plana çıkan Özgelişim Kreşi yılın 12 ayı açık kalarak velileri büyük bir dertten kurtarıyor. Yaz aylarında da öğrenci kabul eden kreş öğrencilere sunduğu özel imkanlar ile gelişimlerinde önemli rol oynuyor. Doğal ve organik besinlerin tüketildiği kreşte öğrenciler sosyal aktiviteler ve farklı eğitimlerle tam gün velilerin göz arkada kalmadan gönül rahatlığı ile yaz aylarını değerlendiriyor. Yaz ayları kayıtlarının başladığını ifade eden kreş yetkilileri “Yılın her döneminde öğrenci kayıtlarımız sürüyor. Kreşimiz 12 ay süre ile açık bir kreştir. Başta yaz tatilleri ve şubat tatilleri olmak üzere açık bir kurumuz. Kreşimiz 0-6 yaş grubu öğrenci alabiliyor. Her yaş grubunda alanında uzman eğitimcilerimiz denetiminde öğrencilerimiz eğitimlerini alıyor. Besinlerimiz organik olarak hazırlanıp öğrencilere sunuluyor. Çalışan anne ve babalar yaz tatilinde çocuklarını güvenle kreşimize bırakabilirler. Bunun için kayıtlarımız başladı.” İfadelerini kullandılar.

08 May 2018 - 12:29 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.