Muratdağı Kayak Merkezi Ayın Yükselen Trendi Oldu

Muratdağı Kayak Merkezi Ayın Yükselen Trendi Oldu

Hem doğal güzelliğiyle, hem termal kaynağıyla, Kayak merkezinde yapılan çalışmalar, Gediz kaymakamlığı, belediye başkanlığı, ilçe gençlik ve Spor Müdürlüğünün başta Müdür Vekili ve Kayak hocası olmak üzere, şahsi fedakarlıklar meyvesini vermeye başladı.

-Kayak Merkezine UŞAK’tan Tur Organizasyonları

Kayak Merkezinde, kiralık kayak takımları bulunuyor. Ücretsiz Kayak kursları veriliyor. Kütahya’dan çok sayıda gelen ziyaretçi olsa da; Uşak’tan hafta sonlarında, minüslerle, yatılı ya da günübirlik turlar düzenleniyor.Çok sayıda Uşak’lı bu hizmetlerden yararlanıyor.

-Kayak Merkezi Haberleri İlgi Gördü

Geçtimiz hafta, Muatdağı kayak merkezinde Anadolu Ajansından kaydedilen görüntüler, fotoğraflarlar, genel basında geniş yer buldu.

BU YÜKSELİŞ İLGİ BEKLİYOR

Muratdağı kayak tesislerinin çıkışını daha büyük ve kapsamlı desteklerle, daha çok ekonomik canlılık getirmesi mümkün. Bu nedenle, 5 milletvekilimizin de daha fazla bir gayretine ihtiyaç var. Çünkü Kütahya’nın özlenen gelişmesi, il merkeziyle, bütün ilçeleriyle, köyleriyle, mevcut değerlerin değerlendirilmesinden geçiyor. Bu değerlendirmeler için, yerel imkanlardan fazlası gerekiyor.

Ayrıca Muratdağı, Altın Madeni konusunda ateşli sevdalılarının şimdi de ateşli ilgilerini bekliyor.

19 Şub 2020 - 13:00 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.