Milletvekili Erbaş Tavşanlı ile Buluştu

Milletvekili Erbaş Tavşanlı ile Buluştu

Erbaş, hafta sonunda Tavşanlı ile buluştu. Halkla, esnafla, partililerle, ayrı ayrı görüşen Erbaş, Köy ve mahalle muhtarlarıyla da, Kahvaltı programında buluştu.

Erbaş, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Tavşanlı TKİ Linyitspor’u da ziyaret etti.

SEÇİMLER BİTTİ ; SIRA ÇÖZÜM PAYDASINDA İŞBİRLİĞİNDE

Milletvekili Erbaş, ziyaretlerinde, ortak paydaları önceleyen, hep birlikte, köyler, beldeler, ilçeler, il için geleceğe dönük hizmetlerde işbirliğini güçlendirmek dileğini öne çıkarıyor. Şahsi düşüncelerin, fikirlerin, siyasi görüşlerin işbirliğine engel olmaması gerektiğini konuşmalarında tekrar ederken, ortak taleplerin bölgemizi ilgilendiren konularla ilgili de önerilerini paylaşıyor. Muhtarlarla buluşmasında da; bu önerilerden dikkat çeken, konulardan biri, memleketini seven, hizmet etmeyi isteyen, yetişmiş gençlerin, yükselmesiyle, ilgili destek olunması çağrısı oldu.

Ahmet Erbaş köy ve mahalle Muhtarlarının sorunlarını dinledi. Sonra yaptığı konuşmayla, önemli mesajlar verdi.

Erbaş , seçim çalışmalarında gördüğü ilgiye teşekkür ederek şöyle konuştu:

24 haziran seçimlerinde şahsıma ve partimize göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. Seçimler bitti artık tek hedefimiz ve amacımız birlik ve beraberlik içinde memleketimize Kütahya ve Tavşanlı ya ne yapabiliriz derdi olmalı benim dışımda çok kıymetli 4 arkadaş daha meclise gönderdiniz onlarda birbirinden kıymetli arkadaşlarımız aramızda çok iyi bir diyalog var. Şuna inanıyorum ki Kütahya için Tavşanlı için atılacak her adımda bu değerli kardeşlerimle beraber birlik içinde hareket edebiliriz.

Sizler benden çok daha iyi bilirsiniz aynı partiden iki milletvekili bile birbiriyle küstü ama en azından şuanda ki hava gerçekten çok iyi bir hava. Biz seçimlerden önce bir şey söylemiştik kırmayalım dökmeyelim belden aşağıya siyaset yapmayalım çünkü seçimler bittiği gün birbirimizin yüzüne bakmak zorunda kalacağız bu söylediklerimiz her söz bize geri döner Allaha şükür azami ölçüde buna riayet edildi şuan o yüzden en ufak bir problemimiz yok. Biz kendi aramızda birlik ve beraberliği hiç bozmadık sizlerle olan diyalogumuzda da hiçbir kesinti olmayacak sevgili muhtar kardeşlerimiz başka siyasi partilerde olabilirsiniz, gönül vermiş olabilirsiniz hatta ve hatta aktif olarak da çalışabilirsiniz bunlar sizin şahsi olarak aldığınız kararlardır bunlara saygı duymak zorundayız. Sizinde benimde gönül verdiğimiz parti bu memlekete hizmet etmek için yola çıkmış. Seçimler bitti artık yapabileceğimiz bir şey yok.Birlik ve beraberlik içinde ne yapabiliriz? Hangi derdimize derman olabiliriz? Tavşanlı’yı en kısa sürede Emet ve Domaniç’le olan yollarını bitirip en kısa sürede Bursa’ ya en kısa zamanda bağlayabiliriz? Çünkü Kütahya için bir şey söylenir 5 vilayete eşit uzaklıkta ve yakınlıkta ama 5 vilayete eşit uzaklık ve yakınlıkta olmasının bir anlamı yok. Keşke bir vilayete yakın olsa benim şahsi düşüncem siyasetende ekonomik olarak da burayı Bursa’ ya yakınlaştırmamız lazım yatırımcı da oradan buraya gelir.

Basit bir örnek vereyim Bursa organize sanayisinde metre kare fiyatları 400 le 600 doları buldu, buradaki fiyatlar onda biri. Bursa teşvikte 1 burası 4; ama bunları anlatmak için vekilin tek başına yetmiyor buna mahalli idarenin de destek vermesi lazım. Şimdi siz işiniz gereği mahalli idarelerle Kaymakamla, emniyetle, valiyle hep karşı karşıya kaldığınız zamanlar oluyor normaldir. Savaş açan belediye başkanları olmuştur.Size selamı sabahı kesen mülki idare amirleri olmuştur. Sizinle yaka paça olan valiler olmuştur.Bunlar Türkiye’nin gerçekleri. Değerli kardeşlerim haklı olduğunuz doğru bildiğiniz mahalleniz için, köyünüz için, belde ve belediyeniz için yapılacak her şeyde sizinle berber her türlü eylem ve birlik beraberliğe hazırım .Ankara’ da bir kardeşinizin olduğunu lütfen unutmayın. Benim için sadece Tavşanlılı olmanız insan olmanız yeter. Başka hiçbir şeyim yok. Bizler ne kadar Ankara da güçlü olursak olalım, ne kadar çevremiz olursa olsun bizim mutlaka bu memleketin çocuklarını bürokraside bir yerlere getirmemiz şart. Sizler her gittiğinizde vekile bakana ulaşamayabilirisiniz.Burada bile kaymakam ve valiyle görüşmek için günlerce beklediğiniz olmuştur.Ama eğer bu memleketin çocuklarını bürokraside bir yerlere getirebilirsek, bu arkadaşların siyasi görüşleri şahsımla hiçbir alası olmayabilir bizim partimizle de alakalı olmayabilir. Aradığımız tek şey bu arkadaşların Allah korkusu olsun bu memlekete aidiyet duygusu olsun. Eğer böyle arkadaşlarımız var ise Türkiye ‘nin çeşitli yerlerinde onlarında önünüaçabilmek bürokraside bir yere getirebilmek için ben şahsım ve partim adına söz veriyorum. Çünkü bunlar şart. Bürokrasi noktasından Ankara da en fakir il Kütahya geliyor maalesef. Ben partime ve şahsıma gösterdiğiniz ilgi ve alaka için ilçe teşkilatımız başkanı ve değerli üyeleri ve partim adına çok teşekkür ediyorum. Ankara da partimin unvanı ne olursa olsun bir kardeşinizin olduğunu unutmamanızı temenni ediyorum.”

14 Ağu 2018 - 11:14 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.