Linyit İmam Ahmet İle Devam

Linyit İmam Ahmet İle Devam

Hafta sonu Burdur Bucak Oğuzhanspor takımına mağlup olup maç sonun da tribünlerin sert tepkisine maruz kalan Teknik Direktör Ahmet Erdinç,tesislere dönüşte oyuncular ve kulüp çalışanları ile vedalaşıp istifa etmişti.Bu gelişmelerden sonra hoca arayışına giren Tavşanlı Linyitspor yönetimi Yeni teknik direktör ile anlaşılana kadar Ahmet Erdinçin yardımcısı Hakan Aygören in takımın başında olacağı belirtilmiştir.

Ancak akşam üstü gelen haber ile Tavşanlı Linyitspor yönetimi devre Arasına kadar Ahmet Erdinç ile devam kararı alıp yarın ki antremana çıkacağını duyurdu.

29 Kas 2016 - 22:19 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.