“Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var”

“Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var”

“Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var” sloganıyla düzenlenen Türk Kızılayı’nın kan bağışı kampanyası kapsamında Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü personeli kan bağışında bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen kan bağışı kampanyasına Vali Dr. Ömer Toraman, Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik ile emniyet personeli katıldı.

Kan bağışına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti paylaşan Vali Dr. Ömer Toraman, “Kızılay’ımız ülkedeki kan ihtiyacını karşılayan gurur kaynağımız. Dolayısıyla bu tip organizasyonlarla hem kan bağışı bilincini oluşturmaya hem toplumda bu yönde bir farkındalık oluşturmaya gayret gösteriyorlar. Bu katılım da duyarlılığın olduğunun işareti. Milletimiz bu konuda çok hassas” dedi.

Kan bağışı çağrısında da bulunan Vali Toraman, “Herkesinbelli aralıklarla, kendilerini sağlıklı hissettikleri müddetçe kan bağışında bulunmasını talep ediyor, bugüne kadar verdikleri destekleri devam ettirmelerini arzu ediyoruz. Katılımlarından dolayı emniyet teşkilatımızın mensuplarına ve görevlerini özveriyle yerine getiren Türk Kızılayı personeline teşekkür ediyorum” diye konuştu.

21 Şub 2019 - 13:08 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.