DPÜ GSF Özel Yetenek Sınavları Başlıyor

DPÜ GSF Özel Yetenek Sınavları Başlıyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin dört farklı programda iki aşamalı olarak gerçekleştirdiği Özel Yetenek Sınavları, Evliya Çelebi Yerleşkesi'ndeki fakülte binasındaki 22 sınav salonunda tek oturum halinde gerçekleştirilecek. Sınavlar saat 10.00’da başlayacak.

Resim bölümünün örgün ve ikinci öğretim programlarının yanı sıra Seramik ve Cam ile Çizgi Film / Animasyon bölümleri olmak üzere dört programda yapılacak sınavlarda adaylar, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencisi olabilmek için yeteneklerini gösterecekler.

MERCİN: YENİ ÖĞRENCİLERİMİZİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ

Sınavlarla ilgili açıklama yapan DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin, sınavlarda başarılı olacak öğrencilerin bir aile ortamı içerisinde eğitim göreceklerini belirterek, “Kendilerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Adaylar sınav sırasında kendilerinden beklenen becerileri en iyi şekilde yansıtabilmeleri için sakin olmalı, sorularda istenenleri tam anlamıyla yerine getirmeliler. Bunun yanında zamanı verimli kullanmak da son derece önemli. Sınava girecek tüm adaylara başarılar diliyorum” dedi.

Üniversitemiz 2019-2020 eğitim öğretim yılında Çizgi Film / Animasyon bölümüne 60, Seramik ve Cam bölümüne 40, Resim bölümünün birinci ve ikinci öğretim programlarına da 40'ar olmak üzere ilgili alanlarda 180 öğrenci kabul edeceğini duyurmuştu.

20 Ağu 2019 - 10:39 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.