Anaokulunda Ailelere Seminerler Başladı

Anaokulunda Ailelere Seminerler Başladı

Süleyman Yılmaz Anaokulu öğrenci velilerine yönelik yıl boyunca düzenlenecek olan Aile ve Çocuk eğitimini kapsayan seminerler Rehber Öğretmen Ramazan YILMAZ tarafından gerçekleştirilecek olup,yıl sonuna kadar devam ettirilecektir.İlki düzenlenen seminerlere katılan velilere katılım belgeleri Rehber Öğretmen Ramazan YILMAZ tarafından takdim edilmiştir.

Okul Müdürü Nimet UZAN; '' Eğitimde bütünlüğü ve devamlılığı sağlamak,aile katılımı ile mümkündür.Öncelikle okul ve veliler arasında etkin bir bilgi alış verişi çok önemlidir,bunu sağlamanın bir yolu da velilerimizle sık sık bir araya gelip (seminer,eğitim,ev ziyaret,) birlikte olmaktır.'' dedi.

Rehber Öğretenimiz Ramazan YILMAZ ilgiyle takip edilen seminerden sonra velilerin sorularına cevap vermiş ardından velilerimize katılım belgeleri takdim edilmiştir.Velilerimiz geri bildirimlerinde memnuniyetlerini dile getirmiş ve seminerimiz sonlandırılmıştır.

11 Ara 2018 - 10:51 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.