Ak Parti Milletvekili Adayları Başkan Güler'i Ziyaret Etti

Ak Parti Milletvekili Adayları Başkan Güleri Ziyaret Etti

Mehmet Kaymaz Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti.

Milletvekili adaylarına AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, İlçe Başkanı Nejat Tülek ile yönetim kurulu üyeleri, Belde Belediye Başkanları ve İl Genel Meclis üyelerinin bir bölümü eşlik etti. Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Atabay ve Ali Özden'inde karşıladığı heyet 24 Haziran tarihinin önemine dikkat çekti.

Seçim çalışmalarını hızla devam ettirdiklerini kaydeden AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Tavşanlı halkının mübarek Ramazan ayını ve dolayısıyla yaklaşan Bayramlarını en içten dilekleriyle kutladıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Mustafa Güler ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek 25 Haziran sabahı kazananın Türkiye ve Kütahya olacağına inancını yineleyerek Milletvekili adaylarına çalışmalarında başarılar diledi.

31 May 2018 - 10:57 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.