Ak Parti “DAVA” ya kenetlendi

Ak Parti “DAVA” ya kenetlendi

Kütahya Milletvekili adayları Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Mustafa Özbey ve Mehmet Kaymaz İl Başkanı Ali Çetinbaş ile birlikte Tavşanlı’da Bimpaş salonunda düzenlenen programda, Tavşanlı ile buluştular. Toplantıda; Tavşanlı’dan Milletvekili adayı olmaması konusunda yürektekiler seslendirildi.

Ancak konuşmalarda ve salondaki heyecan da; Genel Başkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde” DAVA” ile Birlik ve beraberlik duygusu hep hakim geldi. AK Parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek , 23.dönem Kütahya Milletvekili Hüsnü Ordu, Tavşanlı’dan milletvekili aday adayı olan partililer, İlçe teşkilatı yönetimi, parti üyeleri, kadın ve gençlik kolları seçimler için kenetlendiler.

Tavşanlı Ak Parti ilçe Başkanı Nejat Tülek; Tavşanlı’nın Kütahya’nın kalbi olduğunu ama bu kalbin biraz kırgın olduğu ifadeleriyle, Tavşanlı’dan milletvekili adayı olmadığına ince bir gönderme yaparken, İl Başkanı Ali Çetinbaş Adayları genel merkezin,konjonktürelbir değerlendirme yaparak, değerlendirdiğini hatırlattı. Kütahya Milletvekili Kavuncu, belirlenen adayların en iyi şekilde bütün ili kapsayarak görev yapacaklarına inandığını belirterek, Gönül hoşluğuyla gittiğini söyledi, helalleşti.

Nejat Tülek : “Tavşanlı Teşkilatları Davasını Terketmez“

Tavşanlı İlçe Başkanı Nejat Tülek il konuşmayı yaptı. Tülek Tavşanlı ilçe teşkilatının en çok birlik ve beraberlik için çalıma bilincini dile getirdiği konuşmasında:

“İl başkanımızın tabiri ile Kütahya’nın kalbi olan Tavşanlı, Sayın il başkanım bu kalp bugün itibariyle biraz yaralı, derdim. Konuyu ajite etmek değil, sadece durum tespiti yapmak. Ancak Tavşanlı,teşkilatları olarak bu burukluğu sinesine gömer içinde taşır fakat davasını terk etmez. Bu şuur vardır onlarda örneğini gördüğünüz gibi. Recep Tayyip Erdoğan’a ve davamıza sahip çıkmak adına her zamankinden daha çok çalışıp bize yakışanı yapacağız. Değerli arkadaşlar bir tarafta yapmak isteyen diğer tarafta yaptırmak istemeyen, bir tarafta yapan diğer tarafta yıkan….Şimdi birlik olmayacağız da ne zaman birlik olacağız. Değerli arkadaşlar yönetime geldiğimiz günden itibaren tüm ekibimle gece gündüz demeden Allah şahit seçimde yokken çok ciddi çalışmalar yaptık. Ben bu ekibime şükranlarımı sunuyorum. Arkadaşlar çıktığımız bu kutlu yolda düz bir yol yok. Siyaset uzun soluklu bir iş dir sabretmesini gayret göstermesini bilmeliyiz.

“TAVŞANLI’NIN TEMSİLCİSİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR”

- BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER, AK PARTİ’NİN TAVŞANLI’DA DÜZENLENEN MİLLETVEKİLİ ADAY TANITIM TOPLANTISINDA ÖNEMLİ UYARILARDA BULUNDU. TAVŞANLI’DAN ADAY ÇIKMAMASI HAKKINDA (GENEL MERKEZİMİZ BİZE SİLKELENİN VE KENDİNİZE GELİN MESAJI VERMİŞTİR) DİYEN GÜLER, BUNDAN SONRA YAPACAĞIMIZ İŞ, BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE DAVAMIZA SAHİP ÇIKMAKTIR” DEDİ.

AK Parti’nin 27. Dönem Kütahya Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı Tavşanlı’da gerçekleştirildi. Sırasıyla Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Mustafa Özbey ve Mehmet Kaymaz Tavşanlı’ya gelerek İl Başkanı Ali Çetinbaş ile birlikte Tavşanlılı partilerle buluştu.

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek ve milletvekili adayları Bimpaş Düğün Salonu’ndaki toplantıda birer konuşma yaptı.

- “GENEL MERKEZİMİZ BİZE ÇOK ÖNEMLİ BİR MESAJ VERMİŞTİR.”

Belediye Başkanı Mustafa Güler burada yaptığı konuşmada önemli uyarılarda bulundu. Tavşanlı’nın geçmiş 50 yıllık süreçte her dönem mecliste temsil edildiğini belirten Başkan Güler, bu dönem AK Parti Genel Merkezi’nin böyle bir kararı uygun gördüğünü vurguladı. “Bu karar bizlere Genel Merkezimizin silkelenin ve kendinize gelin mesajıdır” diyen Güler, “Genel Merkezimiz dolayısıyla dünya mazlumlarının lideri Recep Tayyip Erdoğan bize demiştir ki; (Teşkilata bağlılığınız konusunda şüphelerim var. İçinizde farklı yapılanmalar var. Kale olarak gördüğümüz Tavşanlı’yı gözardı etmedik ama sizi uyarıyoruz. Memleketinize hizmet eden kardeşlerinize sahip çıkın. Onları Ankara’ya şikayet etmek yerine Teşkilatınıza edin. Gönderdiğiniz adamların arkasında durun. Arayışları dışarıda değil, teşkilatınızın içerisinde yapın. Dava ve teşkilat ruhuna sahip çıkın. Dolayısıyla kendinize gelin) demiştir. Ben genel merkezimizin bu kararına bu şekilde bakıyorum” dedi.

- “TAVŞANLI’NIN TEMSİLCİSİ RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR”

- “ÖNEMLİ OLAN DAVADIR VE DAVAYA SADAKATTIR”

Bundan sonraki süreçte Tavşanlı’nın temsilcisinin 5 tane vekil olduğunu vurgulayan Başkan Güler, “Milletvekillerimizden Teşkilat başkanlarımıza kadar herkes Tavşanlı’nın temsilcisidir. Benim bakış açıma göre Tavşanlı’nın esas temsilcisi ise sadece ülkemizin değil, tüm dünya mazlumlarının da umut bağladığı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sandığa giderken bunu unutmayın. Önemli olan davadır. Davaya sadakattır ve kendi içinde birliktelik ve beraberliktir. Bugün millet ittifakı adı altında bu memleketi son düzlükte önünü kesmek adına kimlerin bir araya geldiğine bir bakın. Yıkacağız ve durduracağız diyenlerin karşısında bir olma zamanıdır. Tavşanlı ile ilgili bu mevcut durumu kesinlikle gözardı ederek hatta ve hatta hiç olmamış gibi davranmak suretiyle 24 Haziran’da inşallah sandıkları patlatacağız” ifadelerini kullandı.

“İÇİMİZE FİTNE SOKANLAR BİZDEN DEĞİLDİR”

Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu; Milletvekili adaylarının görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inancını ifade etti. Helalleştiği konuşmasında;

“Tavşanlı veya bölgeler kendileriyle ilişkin bir takım konularda; şöyle gönlümüz daha çok isterdi diyebilirler bundan da hakları vardır, Ama bundan dolayı içimize fitne sokup da; “madem listede bu bölgeden kimse yoksa, şöyle olur böyle olur” diyenlerde bizden değildir. Burada 5 tane birbirinden değerli arkadaşlarımız var teşkilatımız ve bu arkadaşlarımız burayıda kavrayacak şekilde tüm ihtiyaçlarımızı yakından takip edecek gereğini yerine getireceklerdir. Bir işi bırakırken de gönül hoşluğuyla ve itibarla bırakabilmek herkese nasip olan bir şey değil ben bu noktada şükrediyorum.

Tekrar bu süre içerisinde sizlere hepinize ayrı ayrı şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum bana bu güzellikleri yaşattığınız için. Bu geçen süre içerisinde hoş olmayan sözler beklentilerin yerine gelmemesi kırgınlıklarda olmuş olabilir bunlar için şahsım adına hakkımı helal ediyorum,sizlerinde helal etmesini diliyorum. Allaha emanet olun. “ dedi.

“Kütahya’nın kalbidir Tavşanlı”

Kütahya Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş konuşmasında, İl Başkanlığını merkeze hapsedilmiş kepelı kalmış teşkilat olmaktan çıkarmak istediklerini söylediği konuşmasında;

“İl başkanlığı zor işdir, iyi olan işlerin sahibi il başkanı değildir. İyi olan işlerin sahibi başkalarıdır. Birisi gidip konuşmuştur, birisi gidip kotarmıştır, birisi birileri gidip başarmıştır. Bir iş olmadıya kesin onu garip il başkanı yapamamıştır. Şuna itimat ediniz tavşanlımıza yapılan her iyi iş tavşanlı da doğmuş büyümüş bir kardeşimizin yüreğinde taşıdığı sevincin aynısını bizde taşırız. Eğer burada bir iş eksik kalırsa o kardeşimizin yüreğinde taşıdığı endişeyi veya hüznü veya üzüntüyü bizde öyle taşırız. Kütahya’nın kalbidir Tavşanlı, gerçekten de önemsiyorum bağlarım var. İl başkanlığı makamını merkez ilçeye hapsedilmiş, kapalı kalmış bir teşkilat olmaktan çıkartma gayretindeyim. Benim için Simav’ın Gediz ‘den,Şaphane’ninPazarlar’danTavşanlı’nınEmet den bir farkı yok. 420 bin şeçmenin yaşadığı nüfusundan çok daha büyük bir şehirden bahsediyorum. Aday adayı sürecinde 59 aday vardı genel merkez ise adayları kriterlerine göre belirledi. Sıralamaya girememiş olabilirsiniz bu sizin eksikliğiniz değil. Ben kaderci değilimdir çalışmadan gayret etmeden kadere bağlamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Bugün konjonktürel bir değerlendirme ile genel merkezimiz bunu ortaya koyduysa Tavşanlı teşkilatımla beraber elimize alacağız teşkilatımızı tamir etmek bize düşmez ki benim teşkilatıma ak parti seçmenini duygularını tamir etmek düşer. Biz durmadan boynumuzu bükmeden niçin siyaset yaptığınız anlayışını kaybetmeden inşallah çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

31 May 2018 - 10:50 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.