Başkan Agah Tunçbilek Hizmetine Yeniden Aday

Başkan Agah Tunçbilek Hizmetine Yeniden Aday

Başkan Agah Tunçbilek Hizmetine Yeniden Aday

Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, Tunçbilek Beldesi için, 5 yıl daha hizmet etmek istediğini belirterek, Bağımsız Belediye Başkanı Adayı olduğunu açıkladı.

Tunçbilek’de 5 yılda kazandığı birikimini ve tecrübesini, 5 yıl daha hizmet ederek, yeni hizmetlere dönüştürmeyi istediğini belirten Aşkın, bu nedenle üzüntü içinde partisinden istifa ettiğini söyledi. Aşkın konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

AZİZ HEMŞEHRİLERİM

Gecikmiş de olsa böyle bir açıklamayı yapıp bizden Tunçbilek adına beklentisi olanların gönlüne su serpmek istiyorum. On altı yıl Okul Müdürlüğü ve Beş yıl boyunca da belediye başkanı olarak görev yaptığım Tunçbilek’te halkımla beraber oldum. Başkan olduğumuz süre zarfında mahalleler arasında ayrım yapmadan hizmetimizi yaptık, Bana oy veren vermeyen hemşehrilerim arasında ayrım yapmadım. Halkımın dertleriyle dertlendim. Onlara olan sevgim ve saygım gönüllerde yer etti. Eksiklerimiz olmuştur, Ama art niyetli olmadım. Her konuda hemşehrilerimin yanında olmaya çalıştım. Ancak AK Parti il ve ilçe teşkilatının benim aday gösterilmemem hususunda aldığı karar Tunçbilek halkını derinden üzmüştür.

Hayatımın en zor kararını veriyor ve beş yılı aşkın süredir içerisinde bulduğum ve gurur duyduğum AK Partiden istifa ediyorum. Aldığımız bu kararın başta bizlere, Tunçbileğimize , tüm ülkemize ve bizden hizmet bekleyenlere hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hemşehrilerimin yoğun isteği üzerine, tercübe ve birikimlerimi hizmete dönüştürmek adına bir BEŞ yıl daha Tunçbilek’e hizmet etmek adına; 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde Tunçblek’ten BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI olarak adaylığımı açıklıyorum. Beldem ve ülkem adına hayırlara vesile olsun.

Tunçbilek dayatmalara ve oldu bittilere fırsat verecek bir yapıya sahip değildir. Kimseye dargın ve kırgın değilim. Ancak Tunçbilek halkı bu dönemde onurunu koruyacaktır. Makam sevdalısı değil hizmet sevdalısı olarak yola çıkıyoruz. Allah utandırmasın.

Bugüne kadar bize destek veren, gönül veren, Tunçbilek'i düşünen, bizimle yola çıkan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Belediye Başkanı adayı olan arkadaşlara da başarılar diliyorum. Hemşehrilerimin dayatmalara fırsat vermeyeceğini düşünerek en derin saygılarımı sunuyorum.

Sevgi ve saygılarımla

01 Şub 2019 - 12:27 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.